Пятница, 19.04.2024, 11:07

Новости городских и районных организаций Профсоюза работников образования и науки Украины 
Луганской области

Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Меню сайта
Наш опрос
Где Вы проживаете при проходжении курсовой переподготовки в ЛОИППО (Луганск)
Всего ответов: 15
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Календарь
«  Март 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Главная » 2013 » Март » 14 » Людина, закохана у свою справу
15:45
Людина, закохана у свою справу

Тридцять    років   працює   в   Кремінській   загальноосвітній  школі  І-ІІІ ступенів №1 вчитель географії Перепелиця  Ганна Іванівна. Вчитель за покликанням, вона не уявляє себе у будь-якій іншій професії. Педагогічна справа  займає у її житті почесне місце. Наполеглива, творча, ініціативна людина, якій притаманні високі професійні якості сучасного педагога. Кожний урок вчителя – майстерня педагогічної творчості, захоплююча подорож Країною знань у найпотаємніші куточки світу, до якої вона залучає своїх учнів. Вчитель  знаходить такі методи роботи, які захоплюють учнів, дарують радість пізнання, перетворюючи навчання на захоплюючий і цікавий процес. В кожній дитині вона бачить особистість, помічає найменший злет, дає можливість відчути радість успіху. Ганна Іванівна вважає, що світ дитини – це джерело мудрості, фантазії, винахідливості, моральних, художніх і фізичних сплесків. А покликання вчителя полягає в тому, щоб роздивитися, розкрити глибокий зміст дитячого «осяяння», підштовхнути дитину до подальших творчих рішень, пошуків, відкриттів, Щасливі ті, хто в неї навчається, бо на уроках поряд з міцними знаннями  в їхні душі засіваються зернята мудрості й доброти.

                                       

         Вдячні учні радують  вчителя своїми  успіхами й досягненнями, беруть участь у  різноманітних  конкурсах і турнірах. Щороку вони стають переможцями й призерами ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнської олімпіади  з географії.

         Ганна Іванівна за 36 років наполегливої, творчої діяльності напрацювала свій власний педагогічний досвід, який визнано в районі. Вчитель  вищої категорії, має звання «Старший учитель», близько десяти років очолює районне методичне об’єднання  вчителів географії. Її праця відзначена Почесними грамотами району, області.

Вродлива, елегантна, завжди усміхнена й привітна, з особливим вогником в очах,  Ганна Іванівна просто зачаровує кожного з першої хвилини знайомства. Розум, тактовність, делікатність, чуйність, цілеспрямованість, вимогливість та повага – все це разом поєднується в ній і робить її неповторною, несхожою на інших.

         Нещодавно Ганна Іванівна відзначила свій ювілей. З цієї нагоди хочеться  побажати  ій  нових професійних перемог і злетів, невичерпних творчих сил і натхнення. Нехай дитячі душі щоденно зустрічають Вас з радістю й  благоговінням  і відчувають тепло Вашого великого й доброго серця.

 

        

Голова первинної Профспілкової організації Кремінської ЗОШ №1                                                           Лісна О.М.

 

Просмотров: 1095 | Добавил: Мужик | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный хостинг uCoz